Förskollärare – Ledig tjänst

2016 Vasaloppet på Tuvan!
8 mars, 2016
Kö för 2017
27 september, 2016

Förskollärare – Ledig tjänst

Föräldrakooperativet Tuvans Förskola startade upp 1984. Vi ligger i närhet av underbara Sälsten i Härnösand med hemtrevlig lokal och fantastisk fin utemiljö för barnen. Förskolan har 25 barn och en personalgrupp på fyra förskollärare och en kock. Pedagogerna sköter den pedagogiska verksamheten och föräldrarna stöttar och sköter förvaltningen. På Tuvan är det korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka arbetets utformning.

Vi arbetar efter läroplan för förskolan, Lpfö-98. Pedagogerna utformar och ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Stor vikt läggs vid skapande verksamhet där vi betonar utevistelser/natur och det sociala samspelet mellan oss individer, allas lika värde, respekt, empati och genusperspektiv.

På Tuvan arbetar du för varje barns utveckling och lärande och i detta ingår att ständigt utveckla verksamheten så att den tillgodoser de specifika behov som barngruppen uppvisar. Tillsammans med övrig personal arbetar du för verksamhetens pedagogiska innehåll, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering i enlighet med förskolans verksamhetsplan. Den stora fördelen på vår förskola är att du som pedagog tillsammans med kollegorna har stor frihet att driva verksamheten i den riktning ni brinner för.

Vi söker nu en kreativ och positiv förskollärare som vill vara med och driva vår fantastiska lilla förskola. Förskollärarexamen är ett krav. Som person är du trygg, ansvarstagande och har ett förhållningssätt som stämmer väl överens med förskolans arbetssätt. Du har god förmåga att samarbeta, leda, driva och utveckla samt har ett positivt bemötande gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi vill gärna att du som söker ser mervärdet i ett föräldrakooperativ och de stora möjligheter som finns att vara med och utveckla verksamheten.

För att bli rekryterad måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Sök redan idag!

Varaktighet, arbetstid: Tillsvidare, Heltid
Lön: Fast månads- vecko- eller timlön. Individuell lönesättning.
Sista ansökningsdag: 2016-05-22
Tillträde: 2016-08-15 eller enligt överenskommelse.
Vi tar emot ansökan via e-post: personalansvarig@tuvansforskola.com

Kontaktpersoner

Maria Sundell, Personalansvarig, 070-3319534,personalansvarig@tuvansforskola.com
Johan Våglund, Ordförande, 0732-519569